Νέο παράθυρο στον πολιτισμό και την επικαιρότητα!

Το ΦΩΣ διευρύνει τους ορίζοντές του με μια νέα ενότητα πολιτισμού και επικαιρότητας: το ΦΩΣ PLUS!

Του Δημήτρη Στεφανάκη

Ύστερα από εξήντα τρία χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς το ΦΩΣ απαντά σε μια ακόμα πρόκληση διευρύνοντας την παρουσία του στον διαδικτυακό κόσμο της επικοινωνίας. Στοχεύοντας πάντα στον πλουραλισμό και στην εγκυρότητα το ΦΩΣ καινοτομεί ανοίγοντας παράθυρο στην πολιτιστική και πολιτική επικαιρότητα. Η παράλληλη αυτή εποπτεία μας δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε κριτικά στην κοινωνία και στον πολιτισμό, να αφουγκραζόμαστε τις κυρίαρχες τάσεις και εντέλει να παρουσιάζουμε το συνολικό φαινόμενο της εποχής μας καθημερινά.

Γράφουμε την Ιστορία από το 1955 ως επικαιρότητα που υπερβαίνει τα στενά αθλητικά όρια, αντλώντας στοιχεία από τον κόσμο του θεάματος, της διανόησης και της μουσικής, αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Μια ματιά στο ιστορικό αρχείο της εφημερίδας αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως έχει να κάνει με ένα μητροπολιτικό έντυπο που αναδίδει το άρωμα των καιρών.

Ακολουθώντας πιστά την ευγενή αυτή στράτευση, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τους ποικίλους χρωματισμούς της επικαιρότητας, με τόλμη και δύναμη στο όνομα μιας δημοσιογραφίας που φιλοδοξεί να είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. ΦΩΣ Plus σημαίνει, επομένως, έναν επιπλέον λόγο για να μας διαβάζετε στο διαδίκτυο.