Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου (11/8), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.   

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Αυγούστου

«ΤΕΛΙΚΟΣ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ

Ο Ολυμπιακός παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον απόψε στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και θέλει πάση θυσία την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ισπανός προπονητής και το δίλημμα για την επίθεση. Τι ισχύει με Μασούρα, ο οποίος, πάντως, αναμένεται να παίξει.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΕ

Η λίστα του υποψήφιου νέου αθλητικού διευθυντή θα παίξει μεγάλο ρόλο στα μεταγραφικά, όπως και η συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΟΥΜΤΙΤΙ

Η αναχώρηση του Γάλλου στόπερ από τη Βαρκελώνη προκάλεσε όργιο φημών, με άμεσα εμπλεκόμενο και τον Ολυμπιακό. Πάντα ψηλά στη λίστα ο ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ, οι εξελίξεις με ΤΕΓΙΟ και ΚΟΓΙΑΔΟ.

Με αέρα υπεροχής στην Ισπανία

Η υπερηχητική Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε (20.30, ΕΡΤ3) στη Μαδρίτη τους παγκόσμιους πρωταθλητές σε δεύτερο φιλικό, 48 ώρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. Στην αποστολή ο Κουζέλογλου αντί του Γόντικα, παρέμειναν εκτός οι Σλούκας και Παπαγιάννης.

«Θυμός υπήρχε, όχι φόβος!»

Έξι θρύλοι του 1979 απαντούν στον Δομάζο που είπε ότι ο Ολυμπιακός φοβόταν και γι' αυτό δεν κατέβηκε στο μπαράζ με την ΑΕΚ. Μιλούν στο «ΦΩΣ» οι Μάικ Γαλάκος,Τάκης Λεμονής, Σταύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Βαμβακούλας, Χρήστος Αρβανίτης και Αντώνης Αντωνιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!