Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 5 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου (5/8), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.  

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 5 Αυγούστου

«Επιτέλους Ελ ΑραΜΠΗΚΕ, ας μην ξαναβγεί…», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ

Μαροκινός ισοφάρισε στο 87' το γκολ-δώρο στη Σλόβαν από τον Σωκράτη (σκόρερ ο Γκριν στο 63') και κράτησε όρθιους τους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγ.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΝΗΦΟΡΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 από τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία και έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Άδικη η αποβολή του Παλάσιος από τον διαιτητή Μπουκέ στο 40’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς και οι Τσέχοι, καθώς δέχθηκε κόκκινη ο Σάντος στο 51’

ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΜΑΚΑΜΠΙ (2-0)

Ψαλιδίστηκαν αρκετά οι πιθανότητες πρόκρισης του Άρη στα πλέι οφ του Κόνφερενς. Ο Κουέστα κράτησε χαμηλά το σκορ στο Τελ Αβίβ, έχασε το… άχαστο ο Καμάτσο στο 95’ για το 2-1. Τα γκολ για τους Ισραηλινούς οι Γιοβάνοοβιτς (29’) και Ζάχαβι (84’)

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ!

Με βολή στα 54,48 μ. η νεαρή ρίπτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον δίσκο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 της Κολομβίας. «Όνειρό μου η παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!