Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 19 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου (19/4), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 19 Απριλίου

«ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ

Άπαντες περνούν από εξετάσεις έως το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από την Τούμπα. Μίνιμουμ ΠΕΝΤΕ εν δυνάμει ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ θα επιδιώξει να πάρει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, είτε πάρει είτε όχι το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΓΚΙΜΠΟΥ
Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Αφρικανού και πώς τον έχει επηρεάσει η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του *Ποιες οι ευθύνες του Μαρτίνς και ο κίνδυνος για τον παίκτη

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, ΕΜΒΙΛΑ
Γιατί έγιναν αλλαγή στη Λεωφόρο δύο από τους βασικότατους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού *Οι εξετάσεις του Λαλά

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΑΤΙ
Ο Ολυμπιακός στο πόλο (άνδρες, γυναίκες) έχει κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία 11 χρόνια * Μετρά συνολικά 41 τρόπαια (!) από το καλοκαίρι του 2011, όταν ανέλαβε την προεδρία του Ερασιτέχνη ο Μιχάλης Κουντούρης * Τρεμπλ, νταμπλ, ακόμη και «κούπες» με διαφορά λίγων ωρών για τα παιδιά του Πειραιά, που… τρελαίνουν κόσμο, αν και δεν έχουν δικό τους «σπίτι»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΝΤΕΣ
«Είναι αποτυχία του πρωταθλήματος…»
Ο τεχνικός της Ηλιούπολης μιλάει στο «ΦΩΣ» για το ντέρμπι της Λεωφόρου, «τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων, που παίρνει δίκαια τον τίτλο» και τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής, που προμηνύονται συναρπαστικά και αμφίρροπα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!