Ολυμπιακός – Αταλάντα και Ολυμπιακός – Αρμάνι radio live στο Κανάλι Ένα 90,4

Στο Νέο Φάληρο θα χτυπά την Πέμπτη (24/2) η καρδιά του Ολυμπιακού, όπου σε «Καραϊσκάκη» και «ΣΕΦ» θα δώσει δύο σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια με απευθείας μετάδοση από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.

Ολυμπιακός – Αταλάντα και Ολυμπιακός – Αρμάνι radio live στο Κανάλι Ένα 90,4

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκωσνταντή, στην οποία θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το φαληρικό γήπεδο για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και της Αταλάντα και τις συνθέσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 19:40 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου και σε σχόλιο του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Αταλάντα, το «Κανάλι Ένα 90,4» θα συνδεθεί με το γειτονικό «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», απ’ όπου ο Νίκος Σηφάκης θα περιγράψει την αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με την Αρμάνι Μιλάνο για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οσοι φίλαθλοι μένουν εκτός λεκανοπεδίου και όπου δεν φτάνει το σήμα εκπομπής του Καναλιού Ενα μέσω των Fm (90,4), θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τις μετάδοσεις από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://kanaliena.gr/akoyste-live-kanali-ena/