Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Kυριακής 9 Ιανουαρίου (9/1), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου

«ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ

Μεγάλη είναι η διασπορά στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αγωνία και ενόψει Παναθηναϊκού.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ

Η ασφυκτική πίεση των ημερομηνιών δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Ολυμπιακό μετά την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα. Μόνο μεθαύριο έχει κενή ημερομηνία, ενώ αν περάσει την Αταλάντα δεν γίνεται να παίξει πριν από τα πλέι οφ με την ομάδα της Τρίπολης, ακόμη κι αν όλα τα παιχνίδια του γίνουν κανονικά στη συνέχεια. Πώς διαμορφώνεται επί του παρόντος το πρόγραμμα.

«ΘΕΛΕΙ ΖΕΡΟΥΚΙ».Με τον διεθνή Αλγερινό χαφ της Τβέντε εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία. Τον πουλάει ακριβά η ομάδα του για να πάρει τον αδερφό του... Άμπραμπατ της ΑΕΚ.

Καπαρώνει τη δεύτερη θέση

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟΚ με κορυφαίες τις Σάλας, Κονόμι και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς του αντιπάλου του στη Βόλεϊ Λιγκ γυναικών. Πρώτος ο Παναθηναϊκός που νίκησε 3-0 τη Θέτιδα Βούλας.

Αλλαγή… Ναμπί!

Στο 90’ πέρασε στο ματς ο Άγγλος και τρία λεπτά μετά έδωσε τον βαθμό (1-1) στον ΟΦΗ (έβαλε και το… ποδαράκι του ο Εραμούσπε) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε προηγηθεί στο 54’ με τον Περέα. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι, είχαν δύο δοκάρια, έπεσαν πάνω στον «κέρβερο» Σούλη και λίγο έλειψε να χάσουν το ματς.

«Kιτρινόμαυρο» κατευόδιο…

Η εξόδιος ακολουθία του θρυλικού τερματοφύλακα Στέλιου Σεραφείδη τελέστηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, παρουσία Μελισσανίδη, παλαιμάχων, προπονητή και ποδοσφαιριστών της τωρινής ομάδας.

To Kόπα Άφρικα της πανδημία

Τα... σαράντα κύματα που πέρασε η 33η διοργάνωση μέχρι να ξεκινήσει, οι ομάδες που εμφανίζονται ως φαβορί και οι παίκτες που αναμένεται να λάμψουν έως τον τελικό της 6ης Φεβρουαρίου.

Τσίριτς, ο εκλεκτός

Ο 44χρονος Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό στο πόλο γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!