Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (04/11) το βράδυ (19.45) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Κανάλι Ένα 90,4.

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Με φόντο την πρωτιά του 4ου Ομίλου του Europa League, o Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το βράδυ (19:45) της Πέμπτης (04/11) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ραδιοφωνική… σέντρα για το Κανάλι Ένα 90,4 Fm στις 19:05, με την pre game εκπομπή και τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, όπου θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων και τις συνθέσεις με τι οποίες θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση ο πρωταθλητής Ελλάδας και η γερμανική ομάδα.

Λίγο πριν τη σέντρα (19:45) θα αρχίσει η ροή της μετάδοσης του αγώνα σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ στο τέλος του αγώνα θα σχολιάσουν το παιχνίδι οι Νίκος Σηφάκης και Μιχάλης Κατσαφάδος.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τη μετάδοση και από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά κάνοντας κλικ ΕΔΩ.