Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ζωντανά μέσα από την συχνότητα του «Καναλιού Ένα 90,4»

Το Κανάλι Ένα 90,4 FM θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική της Super League.  

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ζωντανά μέσα από την συχνότητα του «Καναλιού Ένα 90,4»

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους θα κοντραριστούν την Κυριακή (24/10, 20:30) στο «Καραϊσκάκη» με φόντο τη Super League Interwetten.
Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, φαληρικό γήπεδο οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν με έπαθλο την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία έχει, ήδη, αναρριχηθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας μετά το νικηφόρο πέρασμά του από τα Γιάννινα και τη… «σοκαριστική» ισοπαλία του «δικεφάλου του βορρά» με τον Βόλο.

Στις 20:00 θα ξεκινήσει η Pre Game εκπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, στην οποία θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το φαληρικό γήπεδο για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις συνθέσεις, με τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξουν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Λίγο πριν τη σέντρα (20:30) θα αρχίσει η ροή της μετάδοσης του αγώνα σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ στο τέλος του ντέρμπι θα σχολιάσουν την αναμέτρηση, αλλά και τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής οι Νίκος Σηφάκης και Μιχάλης Κατσαφάδος.

Πηγή: Kanaliena.gr