Στον αέρα του «My Radio 104,6» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Βγήκε στον αέρα με εορταστικό ON AIR Opening Party το «My Radio 104,6». Ποιοι κάνουν εκπομπές στο νέο ραδιόφωνο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στον αέρα του «My Radio 104,6» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το My Radio 104,6 του Βαγγέλη Μαρινάκη βγήκε στον αέρα σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Νικολακόπουλου.

Από χθες, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA μίλησε για το νέο ραδιόφωνο η Κατερίνα Ζαρίφη. «Το νέο ραδιόφωνο ξεκινά! Ξεκινάμε με τους Μάπες, μετά έρχεται η Ναταλία Γερμανού, μετά πιάνουμε η νεολαία, Κόνι Μεταξά, και Κατερίνα Ζαρίφη στα... καπάκια». Εγώ θα κάνω εκπομπή 16.00-19.00 με τίτλο “Της Ζαρίφη το πανηγύρι”», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Αποκάλυψε και το όνομα του νέου ραδιοφωνικού σταθμού, το οποίο θα είναι «My Radio», ενώ πρόσθεσε ότι «Έχουμε μαζευτεί μια καλή ραδιοφωνική παρέα».

Η Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τους Mappes του (Ιωάννα Λάιου και Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον), η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κόνι Μεταξά, ο Χάρης Χρονόπουλος και ο Αντώνης Δημητριάδης είναι η συγκεκριμένη ραδιοφωνική παρέα.

Η πρεμιέρα του νέου προγράμματος είναι εορταστική με ένα ON AIR Opening Party με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους Mappes σε μια μαραθώνια ραδιοφωνική μετάδοση, από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ. Μαζί τους είναι και η υπόλοιπη παρέα των παραγωγών του My Radio 104,6.

Το πρόγραμμα του σταθμού έχει ως εξής

07-11 Mappes show, (Ουγγαρέζος Δημήτρης, Ιωάννα Λάιου, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον)
11-13 Ναταλία Γερμανού
13-16 Κόνι Μεταξά
16-19 Κατερίνα Ζαρίφη & Χάρης Χρονόπουλος

Παρασκευή και Σάββατο 22-02 Dj set με τον Αντώνη Δημητριάδη
Σάββατο και Κυριακή 07-11 το πρωί best Mappes (οι καλύτερες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε).