Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (16/9) το βράδυ (22.00) την Αντβέρπ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Κανάλι Ένα 90,4.

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Με φόντο το Europa League, o Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (16/9) την Αντβέρπ, με στόχο να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα στους Ομίλους της διοργάνωσης και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση σε ζωντανή σύνδεση με το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στις 21:10 θα ξεκινήσει η pre game εκμπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, στην οποία θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με το φαληρικό γήπεδο για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις συνθέσεις με τι οποίες θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση, αλλά και ανάλυση από τους Μιχάλη Κατσαφάδο και Νίκο Σηφάκη.

Λίγο πριν τη σέντρα θα ξεκινήσει η ροή της μετάδοσης του αγώνα από το φαληρικό γήπεδο σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ όσοι φίλαθλοι μένουν εκτός λεκανοπεδίου και όπου δεν φτάνει το σήμα εκπομπής του Καναλιού ένα μέσω των Fm (90,4), θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τη μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά κάνοντας κλικ ΕΔΩ:

https://kanaliena.gr/akoyste-live-kanali-ena/