Δαλάκα και Γκότσης στον τελικό του Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης είναι οι δύο παίκτες του Survivor που θα μονομαχήσουν στον αποψινό τελικό για το έπαθλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Δαλάκα και Γκότσης στον τελικό του Survivor

Η πρωταθλήτρθια του στίβου και ο γυμναστής από την Καρδίτσα κατάφεραν να πάρουν τα δύο εισιτήρια του τελικού, αποκλείοντας στον ημιτελικό τη Μελίνα η οποία έχασε στη «μονομαχία» της, αφού το κοινό έδειξε τη συμπάθειά τους στους δύο άλλους υποψήφιους παίκτες.

Η Δαλάκα είχε δείξει από την αρχή του παιχνιδιού ότι θα είναι μια από τις παίκτριες που θα έκανε ολόκληρη τη διαδρομή του φετινού survivor. Ήταν πραγματική αρχηγός για την ομάδα των διασήμων, έφερνε συνεχώς νίκες στα αγωνίσματα και γενικότερα ο λόγος της μετρούσε πολύ στους συμπa;iκτες της που μοιράζονταν την παραλία.

Δυναμική τόσο ως χαρακτήρας, όσο και στις αγωνιστικές της επιδόσεις, ήταν εκείνη που διάλεξε τους συμπαίκτες της στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού, όταν ο παρουσιαστής είχε ζητήσει να γίνει αναδιάταξη των ομάδων του παιχνιδιού.

Αντίπαλός της θα είναι ο Ηλίας Γκότσης, που ήταν ο έτερος αρχηγός. Ο παίκτης των μαχητών ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του και φάνταζε κι αυτός ως φαβορί για τον τελικό τις τελευταίες εβδομάδες.

Το βράδυ της Παρασκευής, κάποιος από τους δύο θα κερδίσει 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε και οι δύο κέρδισαν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες στη συνέχεια της ζωής τους.