Η βολεϊμπολίστρια Δικαιούλια στην 4άδα του Survivor

Η βολεϊμπολίστρια Βιργινία Δικαιούλια κατάφερε να βρίσκεται στην τετράδα του Survivor και θα παλέψει για τo έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η βολεϊμπολίστρια Δικαιούλια στην 4άδα του Survivor

Η βολεϊμπολίστρια του Μαρκόπουλου άφησε τα γήπεδα για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Η 23χρονη βολεϊμπολίστρια του Μαρκόπουλου, στην τελευταία συγκινητική αποχώρηση που προέβαλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο , ο ΣΚΑΙ, πέρασε στην τελική τετράδα αφού σύμφωνα με την 48ωρη ψηφοφορία δημοτικότητας που είχαν υποβληθεί οι παίκτες του παιχνιδιού πριν από ένα μήνα, ήταν ψηλότερα στην κατάταξη από τον συμπαίκτη της, Χαρη Γιακουμάτο που αποχώρησε.

Η συνέχεια εξελίχθηκε για την «Βι» πολύ θετικά, αφού κρατώντας χαμηλό προφίλ και δείχνοντας αντοχή στην…πείνα και στους στίβους μάχης, αν και άλλαξε ομάδα,(έγινε «Διάσημη»), κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που την κράτησε μέχρι το φινάλε του ματς, δηλαδή πέντε μήνες γεμάτης παρουσίας στον Αγ. Δομίνικο.

Έπειτα από περίπου πέντε μήνες η αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει όλα τα προγνωστικά και να βρίσκεται στην τελική τετράδα του παιχνιδιού. Χωρίς να προκαλέσει με την συμπεριφορά της και με όπλο της το χαμηλό προφίλ κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου και είναι έτοιμη να παλέψει απόψε για μία θέση στην τριάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης (22.15) θα πραγματοποιηθεί σε αγώνισμα ο προημιτελικός και η διαδικασία δεν θα είναι όλη σε απευθείας μετάδοση.Η μισή διαδικασία θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑΪ και το άλλο μισό επεισόδιο θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένο από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο πρώτοι νικητές που θα προκύψουν θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα υποβληθούν σε ψηφοφορία από το κοινό για το ποιος θα πάρει το τρίτο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου η παραγωγή του Survivor, θα κανει τον ημιτελικό του παιχνιδιού με τους τρεις φιναλίστ στο Άλσος Βεϊκου ενω την Παρασκευή 13 Ιουλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός, όπου ο νικητής που θα προκύψει από το κοινό, θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Μπορεί να μην θεωρείται φαβορί αλλά και μόνο η μέχρι στιγμής πορεία της δείχνει πως καλά έκανε που άφησε για λίγο το βόλεϊ με την ίδια να αναφέρει αρκετές φορές πως της λείπουν οι προπονήσεις και αναμένει να ξαναβάλει τα αθλητικά της παπούτσια.

ΠΗΓΗ : Volleynews.gr