Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/7) το βράδυ (22.00) τη Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Κανάλι Ένα 90,4.

Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Ζωντανά και στο Κανάλι Ένα 90,4

Η ενημέρωση

«Στον δρόμο για τ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός συναντά στο διάβα του τη Νέφτσι Μπακού, την οποία θα υποδεχτεί την Τετάρτη (21/7, 22:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Μάλιστα, η αναμέτρηση του 2ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποοδοσφαίρου αποτελεί ορόσημο, αφού θα είναι η πρώτη στη χώρα μας που θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, μετά το ξέσπασμα της Covid 19.

Το Κανάλι Ενα 90,4 FM δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών, το οποίο θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το φαληρικό γήπεδο. Στις 21:30 θα ξεκινήσει η Pre Game εκπομπή με τον Νίκο Σηφάκη, στην οποία θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το “Γ. Καραϊσκάκης” για τα τελευταία νέα και τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Λίγο πριν τη σέντρα (22:00) θα αρχίσει η ροή της μετάδοσης του αγώνα σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς θα ακουστεί το σχόλιο του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε όλο τον κόσμο διαδικτυακώς από την ιστοσελίδα του Καναλιού Ενα 90,4 FM: https://kanaliena.gr/akoyste-live-kanali-ena/»