Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 10 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου (10/6), οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 10 Ιουνίου

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου (10/6).

«Ο ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΘΟΙ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ.

Ντελ Καστίγιο και Ρεν είπαν το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και περιμένουν το πράσινο φως του Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος επιμένει για Ενκουντού και Νέλσον * Θέλει να μείνει στην Πόλη ο Ονιεκούρου

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

«Τέτοια ονόματα δεν έχουν ξαναϋπάρξει»

Ο Χιώτης περιφερειακός μίλησε στο «ΦΩΣ» για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τις φοβερές γηπεδικές εγκαταστάσεις της Φερεντσβάρος.

Η Ευρώπη στο… πόδι!

Με καθυστέρηση ενός έτους, λόγω της πανδημίας, το Γιούρο 2020 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί τις εθνικές ομάδες που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις στα τελικά της διοργάνωσης.

Η ανάλυση των 24 μονομάχων που θα αγωνιστούν σε έντεκα διαφορετικές πόλεις, με τελικό προορισμό το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου όπου θα διεξαχθεί ο τελικός στις 11 Ιουλίου.

Ουόκαπ, ο εκλεκτός

Το «ναυάγιο» με τον Ουίλιαμς-Γκος τον έφερε στο προσκήνιο * Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό τέλος στην υπόθεση * Θέμα χρόνου η απόκτηση του Γάλλου σέντερ Μουσταφά Φολ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!