Επίσημο: Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Το MEGA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας.

Επίσημο: Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επέστρεφε στην τηλεόραση για λογαριασμό του MEGA, ωστόσο πλέον η συνεργασία των δύο πλευρών είναι επίσημη, με το κανάλι να την ανακοινώνει.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση σχεδόν μετά από ένα χρόνο απουσίας και θα συνεργαστεί ξανά με το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Μega: Η Μενεγάκη συζητά με το κανάλι του Μαρινάκη αλλά όχι για «πρωινάδικο» (vid)

Η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας