Πωλούνται οι εγκαταστάσεις του Alter στο Περιστέρι

Πωλητήριο στις εγκαταστάσεις του Alter στο Περιστέρι ενώ φέτος κλείνουν 10 χρόνια από το ξέσπασμα της κρίσης στο κανάλι.

Πωλούνται οι εγκαταστάσεις του Alter στο Περιστέρι

Το κτίριο από όπου για σχεδόν μια δεκαετία έβγαιναν τα δελτία ειδήσεων, οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του Alter αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Τόσο μέσα από ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων όσο και από την δική της ιστοσελίδα, η εταιρεία ακινήτων Cerved Property Services έχει βάλει πωλητήριο στις εγκαταστάσεις του καναλιού, επί της οδού Αγίας Παρασκευής 36-38 στο Περιστέρι, έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και η τελευταία ενημέρωση έγινε την περασμένη Τρίτη. Πρόκειται για ένα 5 επιπέδων κτίριο 1.219 τ.μ. (Ισόγειο-2ος όροφος 393 τ.μ έκαστος, δώμα 40 τ.μ) με υπόγειο χώρο 1.280 τ.μ. (Υπόγειο Α:393 τ.μ και Υπόγειο Β:887 τ.μ) και εύκολη πρόσβαση, εξυπηρετούμενο από ΜΜΜ, και παραδίδεται ως ελεύθερο και άμεσα διαθέσιμο, όπως αναφέρει η εταιρεία που το πωλεί.

Στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, πάντως, υπάρχει ακόμα η ταμπέλα του Alter στην πρόσοψη, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν ακόμα πολλά από τα στούντιο και τα μηχανήματα του καναλιού, όπως κάμερες, μικρόφωνα, μπαλαντέζες, φώτα, μόνιτορ, είδη γραφείου κ.ά. Όλα αυτά, τη στιγμή που συμπληρώνεται δεκαετία από την έναρξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του καναλιού, λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Πηγή: e-tetradio.gr