Η φανατική ποδοσφαιρόφιλη Λίνα Νικολακοπούλου πάει ΕΡΑσπορ

Η Λίνα Νικολακοπούλου «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ 101,8 και μιλάει για ποδόσφαιρο και τη σωτηρία της ψυχής.

Η φανατική ποδοσφαιρόφιλη Λίνα Νικολακοπούλου πάει ΕΡΑσπορ

Η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» αυτή τη Δευτέρα το βράδυ (8/2, 22:00-24:00), στήνει ένα πάρτι γενεθλίων με 40 ολόλαμπρα κεράκια, όσα και τα δισκογραφικά χρόνια που συμπληρώνει φέτος η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η κορυφαία Ελληνίδα στιχουργός, φανατική ποδοσφαιρόφιλη, θα «κάνει παιχνίδι» για πρώτη φορά στην ΕΡΑσπορ. Τι λέει για τη σωτηρία της ψυχής (που είναι πολύ μεγάλο πράγμα), τις καρδιές (που γίνονται) παλιοσίδερα, για τον έρωτα που σαν ηφαίστειο ξυπνά, για τα ατελείωτα χαράματα, για τους δύσκολους καιρούς, τα δι’ ευχών της ψυχής, για τα δρώμενα στο ελληνικό πεντάγραμμο, τους νέους, την κρίση, τη μοναξιά του ταξιδιώτη και πολλά άλλα…

Ένα μουσικό ταξίδι σαράντα ετών γεμάτο από επιτυχίες, εκατοντάδες τραγούδια και εκατομμύρια στίχους. Μια εκπομπή-αφιέρωμα στη μυθική Λίνα Νικολακοπούλου.

Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.
ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: https://webradio.ert.gr/eraspor/

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας