Από τον Real FM ο νέος διευθυντής ειδήσεων του «Epsilon»

Tα επόμενα βήματα και η στελέχωση του ενημερωτικού τομέα.

Από τον Real FM ο νέος διευθυντής ειδήσεων του «Epsilon»

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη νέα εποχή του Εpsilon TV

Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.
Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως «σημείο αναφοράς» στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Tα επόμενα βήματα

Οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στο Epsilon και τον Δημήτρη Μιχαλέλη είχαν αποτέλεσμα και θα ακολουθήσει η στελέχωση του ενημερωτικού τομέα, ξεκινώντας από τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων και συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες εκπομπές.

Για τον Ιούλιο έχει προγραμματιστεί η μετακόμιση στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν το Mega. Το 2016 είχε αναλάβει για λογαριασμό της Άλτερ Έγκο την αντίστοιχη θέση και είχε συνεργαστεί με την τότε διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Εύη Κουτσαυτάκη -η οποία σήμερα έχει την ευθύνη του ΣΚΑΪ- στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που ανήκαν στον Νίνο Ελματζιόγλου.