Νέος διευθυντής στο gazzetta.gr, στη θέση των Τσόχου, Σαμπράκου

 Διοικητικές ανακατατάξεις στο  www.gazzetta.gr, με τους Σαμπράκο, Τσόχο να παραμένουν ως αρθογράφοι και σύμβουλοι έκδοσης. Νέος διευθυντής ο Δημήτρης Κωνσταντινιδης.

Νέος διευθυντής στο  gazzetta.gr,  στη θέση των Τσόχου, Σαμπράκου

Ξαφνικές εξελίξεις στην κορυφή του gazzetta.gr σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Στη Διεύθυνση του αθλητικού σάιτ βρίσκεται ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δημοσιογράφος με μακρά πορεία σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και, τελευταία, στα σάιτ του Ομίλου Μάρη. Αναλαμβάνει μάλιστα τη Δευτέρα τα νέα του καθήκοντα.

Το ως τώρα διευθυντικό δίδυμο του gazzetta, ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος, παραμένουν με την ιδιότητα των Σύμβουλων Έκδοσης και αρθρογράφων. Τη δημοσιογραφική ηγεσία του σάιτ συμπληρώνουν οι αρχισυντάκτες ο Μιχάλης Τσαμπάς και ο Γιάννης Σερέτης.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπήρξε για έξι χρόνια κορυφαίο στέλεχος του 24 Media, επικεφαλής του spoρt24.gr και παράλληλα είχε εκπομπή στο Sport24 Radio, που διέκοψε ξαφνικά τη λειτουργία του.

Η ανακοίνωση του ομίλου μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ανέφερε: "Ο Όμιλος της 24MEDIA ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεύθυνση, αρχικά του Sport24.gr και εν συνεχεία στο σύνολο του αθλητικού περιεχομένου του ομίλου.
Ησυνεισφορά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην ανάπτυξη και τη σημερινή επιτυχία του SPORT24 και του CONTRA είναι αδιαμφισβήτητη.

Η 24MEDIA τον ευχαριστεί θερμά για τη μακροχρόνια συμβολή του και εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα του βήματα"

Tον τελευταίο καιρό ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά, ενώ είχε δουλέψει στον "Φίλαθλο", στην "Ελευθεροτυπία", στην ΕΡΤ και στην "Εξέδρα".