Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

«ΜΕ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 84-82 την Μπάγερν στο ΣΕΦ, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2021 - Μάσαγαν σίδερα οι παίκτες του Μπαρτζώκα - Νέο ρεσιτάλ από τον τρομερό Σλούκα με 24 πόντους (3/4 τρ.) και 7 ασίστ, συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις - Αμυνάρα στην τελευταία φάση από τον σπουδαίο ξανά Βεζένκοφ (13 π., 6 ρ., 2 ασ.) που ανάγκασε τον Τζίπσερ να στείλει την μπάλα έρμπολ.

Διαβάστε ακόμα στο ΦΩΣ:

ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Σε τροχιά ρεκόρ ο Ολυμπιακός, καθώς, αν ξεπεράσει και το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, βρίσκεται μια… ανάσα από ένα ασύλληπτο ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος στα σερί αήττητα εκτός έδρας ματς - Εδώ και 23 μήνες δεν έχει χάσει! Απέχουν παρασάγγας οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ.

ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΕ ΚΑΜΑΡΑ

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει βάλει στο μάτι τον χαφ του Ολυμπιακού - Σε άνοδο η τιμή του Αφρικανού που έχει φτιάξει τρομερό δίδυμο με τον Εμβιλά - Τι απαντούν οι Πειραιώτες για τον 23χρονο άσο.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το παιδί!»

Η συγκινητική ιστορία με τον Γιώργο Μασούρα και το τετραπληγικό κοριτσάκι - Μιλάει στο «ΦΩΣ» ο Στράτος Μαύρος, ο πατέρας του παιδιού, φανατικός Ολυμπιακός από τη Σύρο.

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!