Αυτοί αποφασίζουν στο Open: Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη. Η Λουντμίλα, ο Αρτούρ και ο Φιλιππάκης

Νέες ισορροπίες στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Τα πρόσωπα που αποφασίζουν και οι νέες αλλαγές. Ποιος υπογράφει συμβάσεις που αφορούν το ενημερωτικό περιεχόμενο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού.

Αυτοί αποφασίζουν στο Open: Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη. Η Λουντμίλα, ο Αρτούρ και ο Φιλιππάκης

Νέες ισορροπίες στο Open. Ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης πήρε τη θέση του Τέρενς Κουΐκ στο ΔΣ της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, ενώ από το σχήμα αποχώρησε και ο Γιώργος Λεβέντης.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι η Λουντμίλα Μποροντίνα, αντιπρόεδρος ο Αρτούρ Νταβιντιάν και μέλη οι Κική Σιλβεστριάδου, ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο Λουσιέν Σαρμπ, ο Ντάνκαν Χούπερ και ο Γιάννης Φιλιππάκης. Στην πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του ΔΣ ανατίθενται όλα τα καθήκοντα που αναφέρονται στο καταστατικό της εταιρείας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της προέδρου, την αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και στη συνέχεια η γενική διευθύντρια Κική Σιλβεστριάδου, η οποία, επιπλέον, διευθύνει και ελέγχει όλες τις καθημερινές υποθέσεις και δραστηριότητες της εταιρείας και προσδιορίζει και ελέγχει κάθε δαπάνη που σχετίζεται με τη λειτουργία της.

Πάσης φύσεως συμβάσεις που αφορούν το ενημερωτικό περιεχόμενο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού, εγκρίνονται και υπογράφονται από τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Για το ψυχαγωγικό περιεχόμενο οι συμβάσεις υπογράφονται από τη διευθύντρια Προγράμματος Μαρία Σαγανά και τον οικονομικό διευθυντή Βασίλη Φετάνη, ενώ οι πάσης φύσεως συμβάσεις της εμπορικής διεύθυνσης υπογράφονται από τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Αργυρό.

Πηγή: typologies.gr