Τηλεθέαση: Στην κορυφή Βίσση-Βανδή, στον πάτο Ρουβάς-Πάολα (vid)

Η μεγάλη «σύμπραξη» της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή τράβηξε στο Open το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών, αντίθετα με το δίδυμο Ρουβάς - Πάολα στην ΕΡΤ.

Τηλεθέαση: Στην κορυφή Βίσση-Βανδή, στον πάτο Ρουβάς-Πάολα (vid)

Το Σάββατο το βράδυ, το J2US σάρωσε όπως ήταν αναμενόμενο. Οχι μόνο γιατί ήταν ο τελικός αλλά κι επειδή ήταν καλεσμένη η Αννα Βίσση. Ετσι, το Open έφτασε να κάνει περίπου 23% μέσο όρο, τόσο στα νεανικά κοινά, όσο και στο σύνολο.

Την ώρα μάλιστα που τραγούδησαν μαζί Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, το κανάλι ξεπέρασε ακόμα και το 40%. Λογικό μια και ήταν ένα μεγάλο γεγονός, απ' όποια πλευρά και αν το δεις: μουσικά, τηλεοπτικά ή και... διαφημιστικά.

Την ίδια ώρα η ΕΡΤ στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» είχε καλέσει τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα. Αυτό που κατάφεραν όμως είναι ένα -μόλις- 3% στα νεανικά κοινά. Δεν καταλαβαίνει η ΕΡΤ ποιος είναι ο σκοπός της και πάει να μιμηθεί τα ιδιωτικά κανάλια. Οπότε ο κόσμος προτιμάει απευθείας το αυθεντικό, την... original πίστα της παραλιακής.

Ιδού τι γράφει και στο δελτίο τύπου το Open: «Ο τελικός του Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7% στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το Just the 2 of Us το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές».

πηγή: e-tetradio.gr