Δύο γάμοι και μία βάπτιση

Οι συντάκτες του "ΦΩΤΟΣ" και του fosonline.gr, Αλέξης Βιρβίλης και Γιώργος Στασινόπουλος σε διάστημα μίας εβδομάδας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δύο γάμοι και μία βάπτιση

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της 27ης Μαΐου. Στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων της Παλλήνης ο συντάκτης του "ΦΩΤΟΣ" και του fosonline.gr, Γιώργος Στασινόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Για δεύτερη φορά (είχε προηγηθεί πολιτικός γάμος) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα. Αυτή τη φορά με παπά και με κουμπάρο!

Την ίδια μέρα τελέστηκε και το μυστήριο της βάπτισης του μικρού τους γιου, στον ίδιο Ναό. Ο νονός του, Βαλάντης Ντάτσης του έδωσε το όνομα… Κωνσταντίνος!

Στις 2 Ιουνίου ήταν η σειρά του συντάκτη του "ΦΩΤΟΣ" και του fosonline.gr, Αλέξη Βιρβίλη. Μετά από επτά χρόνια το πήρε απόφαση και αυτός και η αγαπημένη του, Κέλλυ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μεταμόρφωση άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη κοινή τους ζωή.

Ο Χρήστος Κατσάνης και η Αγγελική Νίκα τους πέρασαν την κουλούρα και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η οικογένεια του "ΦΩΤΟΣ" και του fosonline.gr εύχεται στους δύο συντάκτες του και στον μικρό Κωνσταντίνο μία ζωή ευτυχισμένη, γεμάτη χαμόγελα και υγεία!