Τέλος από την «Καθημερινή» ο Στέφανος Κασιμάτης

Ο Στέφανος Κασιμάτης αποχώρησε από την «Καθημερινή» μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το σχόλιό του για τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Τέλος από την «Καθημερινή» ο Στέφανος Κασιμάτης

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασιμάτη, ο οποίος πολλές φορές είχε γίνει …πρώτο trend στο Twitter λόγω της αιχμηρής του πένας που συχνά πυκνά ξεπερνούσε τα όρια.

Κακή ώρα όπως συνέβη στην περίπτωση του Γιώργου Κατρούγκαλου, όπου σε άρθρο του στην «Καθημερινή» σχολίασε την εμφάνισή του, η οποία ήταν αποτέλεσμα σοβαρού προβλήματος υγείας του τελευταίου.

Ο κ. Κασιμάτης μετά τον σάλο που προκλήθηκε και αφού πρώτα είχε ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες και τον κ. Κατρούγκαλο τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το πρόβλημα υγείας του, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την «Καθημερινή».

Στο σημερινό φύλλο η εφημερίδα ενημερώνει τους αναγνώστες της για το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση ανήκει στον Στέφανο Κασιμάτη:

«Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”. Το γεγονός μας λυπεί ιδιαίτερα και δεν ήταν απόφαση της εφημερίδας. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία».

Πηγή: instanews.gr