Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου

Κυρίως μεταγραφικά είναι και σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τα θέματα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας.

«ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!, είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ. Aνάλυση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και γνώστη του Σαμπιονά, Αμπντεσαλάμ Ουαντού, στο «ΦΩΣ» για τον Εμβιλά, που τον παρακολουθεί από το ξεκίνημα της καριέρας του!

Πολύ υψηλής ποιότητας χαφ - Φίλοι του Ολυμπιακού, δείξτε του αγάπη και θα ξεπερνά σε κάθε ματς τον εαυτό του - Στην Εθνική Γαλλίας αγωνίζονται μόνο παίκτες με χαρακτήρα».

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ (13.30) ο Γάλλος για τις υπογραφές (2+1).

ΒΡΑΧΟΣ!

Η σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού στην πίεση της Μπενφίκα για Σεμέδο - Ρελάνς με πρόταση επέκτασης στον παίκτη αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι, δεν επιβεβαιώνουν οι Πειραιώτες, που κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον διεθνή στόπερ.

ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Κατασταλάζει σε 11άδα τελικού σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Μαρτίνς - Προβάδισμα στο 4-2-3-1.

Φουλ για άνοδο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας μιλούν οι Κοσμάς Λεπατατζής (επίτιμος πρόεδρος), Δημήτρης Μακρής (πρόεδρος) Γιάννης Μαγγίνας (προπονητής), Σταμάτης Σαπαλίδης (νέο μεταγραφικό απόκτημα) και Γιάννης Καλαφατέλης (δήμαρχος Διονύσου).

ΜΕ… ΜΙΚΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά το νέο πρωτάθλημα με αυξημένο μπάτζετ, τελείως διαφορετική ομάδα, αλλά λίγες ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο «σφιχτός εναγκαλισμός» του Αλαφούζου, τα ρίσκα των Ρόκα - Πογιάτος, η αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών, οι λάτιν προσθήκες και η… πιατέλα με το κρέας.

Διαβάστε ΕΔΩ τα αθλητικά πρωτοσέλιδα