Οι δημοσιογράφοι του νέου ραδιοφωνικού σταθμού OVER FM 104.6

Η νυχτερινή και (πολύ) πρωινή «βάρδια» του πρώην Sport24 Radio 103.3 πάει «πακέτο» στον νέο αθλητικό ραδιοσταθμό, OVER FM 104.6 - Oι δημοσιογράφοι που έχουν ανακοινωθεί.

Οι δημοσιογράφοι του νέου ραδιοφωνικού σταθμού OVER FM 104.6

Έπειτα από 4 μήνες στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του (ενημερωτικού) Θέμα 104.6, το δίδυμο του Βασίλη Γερασίμου και του Δημήτρη Μαχαίρα επιστρέφει στο πρωινό 05.00-08.00. Αυτή τη φορά σε αθλητικό ραδιόφωνο, το Over 104.9, όπως ανακοίνωσε ο ένας εκ των δύο παραγωγών χωρίς να αναφερθεί στην ημέρα της επιστροφής τους.

Επιπλέον, από τις 00.00 εως τις 02.00 θα κάνει εκπομπές ο Χρήστος Σούτος και από τις 02.00 μέχρι τις 05.00 ο Σωτήρης Γεωργίου. Αμφότεροι συνυπήρξαν στη νυχτερινή ζώνη του πρώην Sport24 103.3, που έβαλε «λουκέτο» τον περασμένο Μάρτιο. Στο εγχείρημα θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Αβραμίδης, που προέρχεται από την Cosmote TV.

Ο Over 104.9 στήνεται αυτές τις μέρες και αναμένεται να βγει σύντομα στον αέρα με εκπομπές, αντικαθιστώντας τον λαϊκό Στυλ FM που έγινε ιντερνετικό ραδιόφωνο. Προς το παρόν ακούγεται μόνο στα FM παίζοντας μουσική και τρέιλερ για το πρόγραμμά του. Σήμερα έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» και για το λογότυπό του, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και το domain overfm.gr.

Έχουν ανακοινωθεί επίσης, οι Μπάμπης Τσιμπίδας, Κώστας Τσίλης, Γιάννης Λαμπίρης, Μένιος Σακελαρόπουλος, που ήταν επίσης στον Sport24 Radio, αλλά και οι Γιώργος Λίγκρης, Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Χελάκης, Γιώργος Νοικοκύρης, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Νίκος Κώτσης, Μαρία Καούκη

πηγή: e-tetradio.gr