Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 29 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου (29/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 29 Αυγούστου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 29 Αυγούστου (29/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΠΕ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το τοποίο προσθέτει: «Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πορτογάλου, που προορίζεται για αντι-Γκιγιέρμε * Ραγδαίες εξελίξεις, με τον Ολυμπιακό να έχει ανεβάσει την προσφορά του και τον παίκτη να πιέζει * Τι γίνεται με τον Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Ακόμα στο ΦΩΣ:

ΠΑΓΙΔΑ!
Έξαλλοι με την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ οι Πειραιώτες, που προπονήθηκαν χθες στο Μαρούσι * «Είναι ντροπή αυτός ο αγωνιστικός χώρος» είπε ο Μαρτίνς * «Παρατημένο το γήπεδο» ανέφερε ο Νίκος Γαβαλάς.

Επίσης στο ΦΩΣ:

ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΡΑΟΥΚΟ
Ο Ζαϊντού επέλεξε την Πόρτο, αν και ο Ολυμπιακός έφτασε τις απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα * Ξανά κίνηση για τον Τράουκο οι Πειραιώτες, προτάθηκε και ο Φάμπρα της Μπόκα.

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
Τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Φενέρμπαχτσε * Πάντα στο κάδρο ο Ζότα της Μπενφίκα.

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ»
Η απολογία του Γκιγιέρμε για τη μεταγραφή του στο Κατάρ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΙΒΑΣ:
«Πάρτε το Κύπελλο και για τον Σάββα»!
Ο «Λορέντζο» του Θρύλου μιλά στο «ΦΩΣ» ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εκφράζοντας τη συλλογική «ερυθρόλευκη» επιθυμία για νταμπλ
Τι λέει για τον σπουδαίο Θεοδωρίδη, τον Μπέμπη, τον Πεντζαρόπουλο αλλά και το πρόσφατο ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη δύναμη της παρέας!
Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί με τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά μετά το 2013 * Πρώτο φιλικό με Προμηθέα τη Δευτέρα στο Μέτσοβο.

Μάχη στο «Γουέμπλεϊ»!
Η κυπελλούχος Αγγλίας Άρσεναλ και η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Λίβερπουλ διεκδικούν απόψε στον «ναό» του ποδοσφαίρου το 16ο Κομιούνιτι Σιλντ της ιστορίας τους.

Δήλωσε «παρών» ο Ντέλετιτς
Ο Σέρβος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και τέθηκε στη διάθεση του Καρέρα για τον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Το… μπλέξιμο του Ινφαντίνο και ο ρόλος του Πλατινί
Σε κρίσιμη θέση το «αφεντικό» της ΦΙΦΑ, που είναι πλέον στο επίκεντρο ποινικής έρευνας * Η αντίδραση της Ομοσπονδίας και τα «κατηγορώ» του… πρώην.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ