Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου (8/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Αυγούστου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου (8/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!», είναι ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο «οργιάζουν οι φήμες στο Νησί, ότι ο Kώστας Τσιμίκας είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ - Τον θέλει εδώ και τώρα ο Γιούγκεν Κλοπ, άμεσες οι εξελίξεις.

ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, στέγασης, παιδιού, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις: Πληρωμή Αυγούστου 2020

Ακόμα στο ΦΩΣ:

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΟΜΑΡ
Ο Νορβηγός ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό * Την άλλη εβδομάδα θα είναι στην Πόλη, επιβεβαίωσε πως έκλεισε στη Γαλατασαράι!

Καιρός: Πού θα έχουμε ισχυρές βροχές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Θερμοκρασία σε πτώση

Επίσης στο ΦΩΣ:

ΤΟ... ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μόνος του κρατά το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ - Αν δεν έκανε τη φετινή πορεία, θα μας περνούσαν και οι Σέρβοι μετά τους Κύπριους! - Στην 34η θέση οι «ερυθρόλευκοι», είναι πιο πάνω από την Ίντερ - 72ος ο ΠΑΟΚ, 92η η ΑΕΚ, 206ος ο Παναθηναϊκός! - Οριστικά στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
Ο σύλλογος που κέρδισε σε μια χρονιά 5 ανόδους!
Δεν θυμόμαστε να έχει ξανασυμβεί πανελλαδικά! - Οι άνθρωποι... πίσω από τις κάμερες μιλούν στο «ΦΩΣ» για την προσπάθεια που γίνεται στη Δόξα Βύρωνος, η οποία φέτος πανηγύρισε 5 ανόδους σε 3 ομαδικά αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ!

Σοβαρό ατύχημα για Πρεζεράκου
Η Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο - Μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο ιατρείο του νησιού και από εκεί στο ΚΑΤ για να χειρουργηθεί.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.