Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης, 4 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου (4/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης, 4 Αυγούστου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου (4/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗ ΓΟΥΛΒΣ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο αναφέρει: Ποια η... συμβουλή των ΦΡΑΝΚ ΛΑΜΠΑΡΝΤ (Τσέλσι) και ΜΙΚΕΛ ΑΡΤΕΤΑ (Άρσεναλ), που κατέβαλαν «διά πυρός και σιδήρου» τους «λύκους» - Τι πρέπει να αποφύγει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη για να πάρει την πρόκριση στο «Μολινό» - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ κατ’ ευθείαν από το Λονδίνο!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΚΑΡΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΕ! - Σε σούπερ κατάσταση είναι ο Βαλμπουενά και παροτρύνει τους συμπαίκτες του για νέα επιτυχία».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ - Οι αντιδράσεις στον Ολυμπιακό για τις χθεσινές εξελίξεις σε Λίγκα (για το θέμα της Επιτροπής Εφέσεων και για τα τηλεοπτικά) και ΕΠΟ (για τον τελικό του Κυπέλλου και τις μεθοδεύσεις για την αναδιάρθρωση)».

Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Δείτε το μοναδικό θέαμα - Γιατί ονομάστηκε «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΘΡΥΛΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ!
Αποκαλύφθηκε η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, η οποία είναι εμπνευσμένη από το παρελθόν, ως φόρος τιμής στις σπουδαίες ομάδες του 1978-1979 και του 1993-1994, που διακρίθηκαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου

ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ... ΔΕΝ!
Οριστικά τέλος στην αναδιάρθρωση, ΜΠΑΡΑΖ Ξάνθης - Απόλλωνα στις 22 και 29 Αυγούστου, με 14 ομάδες κανονικά η νέα Σούπερ Λίγκα

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Στις 30 Αυγούστου το Ολυμπιακός - ΑΕΚ για το Κύπελλο, έκανε διαγωνισμό για τις πινακίδες η ΕΠΟ έως τις 20 του μηνός

«Το κράτος πρέπει να είναι πιο σοβαρό απέναντι σε αυτά τα παιδιά…»
Έξω από τα δόντια τα λέει στο «ΦΩΣ» ο Γιώργος Μποτσκαριώβ, προπονητής της Ελίνας Τζένγκο και της Αναστασίας Ντραγκομίροβα, την οποία ετοιμάζει για παγκόσμιο ρεκόρ στο έπταθλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.