Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 17 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου (17/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 17 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου (17/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

Για «ΠΑΡΩΔΙΑ!», κάνει λόγο το ΦΩΣ και προσθέτει: «ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΚΑΠ - Πολλά ερωτήματα εγείρονται από την απόφαση της ΑΕΚ να μην κυνηγήσει πειθαρχικά την γκάφα του ΠΑΟΚ με τα 12 αθεώρητα δελτία υγείας ποδοσφαιριστών του - Γιατί πάσχει ο ΚΑΠ, πως μπορεί να αλλοιωθεί ένα πρωτάθλημα * Τι θα συνέβαινε αν στη θέση των Θεσσαλονικέων βρισκόταν ο Ολυμπιακός…

Πειραιάς: Το δημόσιο πορνείο στα Βούρλα και η μεγάλη απόδραση

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ» - «ΒΡΑΖΟΥΝ» στον Ολυμπιακό με τους ΕΞΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που δεν πήραν χαμπάρι τη λήξη των καρτών υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ * Με ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΚΕΔ ζητούν τον αποκλεισμό τους από τους πίνακες της επόμενης σεζόν

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΤΟΝ... ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ! - Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ ορίστηκε ~σαν να μην συμβαίνει τίποτα~ ως 4ος στο μεθαυριανό ΠΑΟΚ – Άρης».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΦΙΕΣΤΑ-ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ!
Η μεγάλη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός για το 45ο πρωτάθλημα. Η συνδρομή της τεχνολογίας ώστε ο κόσμος που θα είναι εκτός γηπέδου να ενωθεί με την ομάδα που θα βρίσκεται μέσα σε αυτό, μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι είπαν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Αστέρης Κούτουλας.

Δεν πληρώνει το φιάσκο
Ο ΠΑΟΚ δεν… αλλάζει στόχο, διεκδικεί και είναι το φαβορί για τη 2η θέση παρά τη “γκάφα” με τις κάρτες υγείας που έμειναν αθεώρητες, γιατί η ΑΕΚ αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση, ωστόσο ξεχειλίζει οργή και από τον Ιβάν Σαββίδη και από τους φιλάθλους του Δικέφαλου για όσα συνέβησαν

Aνακοίνωση... διαφορετικότητας!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πολύ πριν παρέλθει το 48ωρο που είχε στη διάθεσή της για την κατάθεση ένστασης, γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμά της ~που θα της έδινε, σχεδόν βέβαια, τη 2η θέση, επικαλούμενη την πάγια θέση της να μην παίρνει ματς «στα χαρτιά»
Την ίδια στιγμή, πάντως, η πλειονότητα των οπαδών της «Ένωσης», στα διάφορα ηλεκτρονικά γκάλοπ, ήταν υπέρ της κατάθεσης ένστασης.

Καιρός: Tοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βοριάδες

«Καθάρισαν τον ΠΑΟΚ με χαρτί υγείας», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Μόνο ΑΕΚ», λέει η Ώρα.

«Οργή φέρνει η ντροπή», υποστηρίζει η Metrosport.

«Γιατί είΝαι διαΦορετικό να είσαι ΑΕΚ», σύμφωνα με τη Live Sport.

«ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ», κατά τη Sportime, «Απέφυγε τη σύγκρουση», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.