Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 15 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου (15/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 15 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου (15/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ», γράφει το ΦΩΣ καθώς «ο Γκραντέλ βρίσκεται στην Ισπανία με την αποστολή της Τουλούζ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά είναι… φευγάτος - Για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό μιλούν οι Γάλλοι, «ψημένος» για Πειραιά ο Ιβοριανός. Τσιμίκας και Μπα ψηλά στις λίστες των Λέστερ και Λίβερπουλ αντίστοιχα - Ποια η αλήθεια και για τις δύο περιπτώσεις.

Καιρός: Θερμοκρασία σε άνοδο, ισχυροί άνεμοι

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό (19.15, NS2) ματς με τον ΟΦΗ - Σχεδόν όλα τα βασικά στελέχη μένουν στην Αθήνα * Στο… κόκκινο ο Γκιγιέρμε».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ! - Μαρτίνς και παίκτες ξανά στις επάλξεις για Κύπελλο και Ευρώπη. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν έναντι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Η σύγκριση με τη Λίβερπουλ για τη χαλάρωση - «Μια ήττα δεν μπορεί να μας απαξιώσει - Έχουμε μπροστά μας Κύπελλο και Ευρώπη, θα είμαστε ξανά η ομάδα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε»!

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ
Οι νέες παραιτήσεις των δικαστών που είχαν επικυρώσει το -7 στον ΠΑΟΚ, τα χρονικά περιθώρια αντικατάστασης και οι μεθοδεύσεις να βγουν αποφάσεις για το τρέχον και όχι για το επόμενο πρωτάθλημα!

Το... υπόγειο παλάτι του Προμηθέα!
Οι Πατρινοί παρουσίασαν το αθλητικό κέντρο τους στον Καστελλόκαμπο και τις εκπλήξεις που κρύβονται κάτω από τα τρία κλειστά γυμναστήρια.

Τέλος ο Μουνιόθ από τον Ολυμπιακό
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή της ομάδας βόλεϊ των ανδρών * Ο Δημήτρης Καζάζης επικρατέστερος για τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία.

«Τρόμος στη δικαιοσύνη», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Πολέμα, μόνο εσύ μπορείς», υποστηρίζει η Ώρα.

«ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς», προβλέπει η Metrosport.

«Τους ψήνει» και «ντερμπάρα εκατομμυρίων», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Επιστρέφει», σύμφωνα με τη Sportime, «Σεντόνι για έναν», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.