LIVE Streaming: "Πουλάω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έναντι 25 εκ. ευρώ"

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming  τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (9/6, 13:30) για ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη ανακοίνωσε ότι πουλάει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πολυαναμενόμενη είδηση βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεν είναι άλλη από το πωλητήριο που έβαλε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όρισε την τιμή στα 25 εκ. ευρώ αν και όπως είπε η πραγματική αξία της ΚΑΕ είναι στα 75 εκ. ευρώ, ωστόσο θέλει αυτός που θα έρθει να κάνει πολυετή επένδυση και να μην χρησιμοποιήσει τον Παναθηναϊκό για άλλες δραστηριότητες.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Πουλάω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 25 εκ. ευρώ»

«Πέρυσι είχα πει πως στις 30 Ιουνίου θα παρέδιδα το μάνατζμεντ της ομάδας μπάσκετ. Πουλάω τον μπασκετικό Παναθηναϊκό έναντι 25.000.000 ευρώ! Δεν θα εμπλέκομαι άλλο και θα τρέχει με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Τριαντόπουλο μόνο με τα έσοδα της ομάδας. Αφήνω τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πρωταθλητή και καθαρό από υποχρεώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους Κώστα Πετράκη και τον αείμνηστο Τάσο Στεφάνου. Τους Γεωργαντή, Παπαδόπουλο και Τριαντόπουλο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Άξιζε τον κόπο», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παράλληλα, είπε πως αν δεν τηρηθούν τα όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί με την Πολιτεία για το γήπεδο στον Βοτανικό, τότε θα αποχωρήσει και από την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Θα συνεχίσει όμως, συμπλήρωσε, να συνδράμει οικονομικά, ειδικά στο βόλεϊ αντρών.

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming τη συνέντευξη Τύπου!