Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝBA o Στούντεμαϊρ

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον μαγικό κόσμο του NBA

Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝBA o Στούντεμαϊρ

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ, ο οποίος την περασμένη χρονιά αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, μετά από 15 χρόνια σπουδαίας παρουσίας του στο ΝΒΑ, αποφάσισε να επιστρέψει. Ο 35χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα τραυματισμού τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η καριέρα του να έχει φθίνουσα πορεία.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή τόνισε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο ΝΒΑ: «Ναι, είναι αλήθεια, θέλω να επιστρέψω», τόνισε σχετικά ο Στούντεμαϊρ.

Να σημειωθεί πως πέρσι έμεινε ελεύθερος από το Μαϊάμι και υπέγραψε συμβόλαιο μιας μόνο ημέρας (!) με τους Νικς, ώστε να αποσυρθεί ως παίκτης της ομάδας της Νέας Υόρκης. Ο Στούντεμαϊρ μεγαλούργησε ως παίκτης των Φοίνιξ Σανς (2002-2010), ενώ ακολούθησε μία σπουδαία εξαετία στην Νέα Υόρκη (2010-2015). Τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ήταν οι Μαϊάμι Χιτ.

Ο Στούντεμαϊρ ήταν έξι φορές μέλος του All Star Game, ενώ το 2007 βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, έπειτα από μία χρονιά με 20.4 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα. Επίσης είχε αγωνιστεί, τη σεζόν 2016/17, στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ