Μάτζικ Τζόνσον: Το 2021 το ντοκιμαντέρ για τον θρύλο των Λέικερς!

Μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται να προβληθεί το ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και την καριέρα του Μάτζικ Τζόνσον!

Μάτζικ Τζόνσον: Το 2021 το ντοκιμαντέρ για τον θρύλο των Λέικερς!

Μετά το «The Last Dance», σύντομα αναμένεται να έχουμε ακόμα ένα ντοκιμαντέρ για έναν ακόμα θρύλο του NBA. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάτζικ Τζόνσον αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Αυτό τουλάχιστον γνωστοποίησε ύστερα από σχετική ανακοίνωση η παραγωγή που έχει αναλάβει το πρότζεκτ.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό «Variety», οι υπεύθυνοι του ντοκιμαντέρ είχαν απεριόριστη πρόσβαση όσον αφορά στον Μάτζικ Τζόνσον, ενώ έγινε γνωστό ότι θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, όπως και συνεντεύξεις με τον ίδιο, την οικογένειά του και άλλους παίκτες του NBA.

«Μεγαλώνοντας, δεν είδαμε τον Μάτζικ μόνο ως θρύλο του ΝΒΑ, αλλά και ως κάποιον που ήταν κάτι παραπάνω από το άθλημα και έγινε ένας από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους επιχειρηματίες της ζωής μας», ανέφεραν οι συνεργάτες της παραγωγής New Slate Ventures, Τζόρνταν Φουτζ και Τζέρεμι Άλεν, ενώ, κλείνοντας, υποστήριξαν: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην αναβίωση της ιστορίας ενός ανθρώπου που έχει ανοίξει τόσες πολλές πόρτες και ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπων».