Ο Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: «Θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε δικαιοσύνη» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε σε διαμαρτυρία εναντίον του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων, με το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή και δικαιοσύνη!

Ο Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: «Θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε δικαιοσύνη» (vid)

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει πυροδοτήσει ένα κύμα έντονων αντιδράσεων, διαδηλώσεων και επεισοδίων σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Κάθε μέρα πολίτες από κάθε φυλετικό και κοινωνικό υπόβαθρο βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον ρατσισμό, τις φυλετικές διακρίσεις και την αστυνομική βία, ζητώντας αλλαγή.

Στο πλευρό των διαδηλωτών βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο άσος των Μπακς κατέβηκε στους δρόμους του Μιλγουόκι και συμμετείχε σε διαμαρτυρία, δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι μόνο οι Μπακς. Μας αφορά όλους. Θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε δικαιοσύνη. Αυτό θα κάνουμε. Θα είμαι μαζί σας παιδιά. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Μιλγουόκι και να μην φοβούνται. Δεν θέλω να βλέπουμε τέτοια περιστατικά. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν με νοιάζει η δημοσιότητα. Θέλω απλά να δείτε όλοι ότι είμαι εδώ».

Στην πορεία τον ακολούθησαν και τα αδέρφια του, Θανάσης και Άλεξ, φορώντας όλοι μαζί μπλούζες με το "I can't breathe".

Δείτε το βίντεο: