ΛεΜπρον Τζέιμς: «Αηδίες τα σενάρια για τους Σίξερς»

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον «βασιλιά» να αναζητά σπίτι για την οικογένεια του και σχολείο για τα παιδιά του στην Φιλαδέλφεια.

ΛεΜπρον Τζέιμς: «Αηδίες τα σενάρια για τους Σίξερς»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν να «μετακομίζει» το καλοκαίρι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, χαρακτηρίζοντας τα «Αηδίες». Τα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν μάλιστα πως ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς αναζητά σπίτι για την οικογένεια του και σχολείο για τα παιδιά του στη Φιλαδέλφεια!

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πληροφορήθηκα αυτά τα νέα σενάρια ήταν να θυμώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λεμπρόν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και συνέχισε: «Είναι αηδίες όλα αυτά που ακούγονται και δεν υπάρχει ιστορία πίσω από τις φήμες. Εκτιμώ ότι απλά προσπαθούν να επηρεάσουν την παρουσία μου στους Καβαλίερς.»

Ο «βασιλιάς» μπορεί να γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι και έχει τη δυνατότητα ν' αλλάξει ομάδα. Τέλος, αναμένεται να αρνηθεί την επιλογή των 35.6εκ. δολαρίων και να αναζητήσει ως ελεύθερος πλέον την ομάδα που θα ενταχθεί, για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ωστόσο υπάρχει πάντα η πιθανότητα να παραμείνει στο Κλίβελαντ.