Τζέι Αρ Σμιθ: «Αυτή είναι η διαφορά των Τζόρνταν, Κόμπι και Λεμπρόν»

Ο Τζέι Αρ Σμιθ έφερε το παράδειγμα της τίγρης και του λιονταριού στην προσπάθειά του να μιλήσει για τον καλύτερο όλων των εποχών. 

Τζέι Αρ Σμιθ: «Αυτή είναι η διαφορά των Τζόρνταν, Κόμπι και Λεμπρόν»

Ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος μονοπώλησε τελευταία για τον ξυλοδαρμό σε διαδηλωτή που πήγε να του σπάσει το αυτοκίνητο, κλήθηκε να απαντήσει για τον «καλύτερο όλων των εποχών» και βρήκε μια ωραία παρομοίωση με τη γάτα και το λιοντάρι.

«Ένα πράγμα για το οποίο ξεχωρίζει ο ΛεΜπρόν είναι για το πόσο σκληρά δουλεύει. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει τη δυνατότητα να το μεταδώσει αυτό και στους συμπαίκτες του», ανέφερε αρχικά για τον πρώην συμπαίκτη του στους Καβαλίερς και συμπλήρωσε: «Προφανώς για τους κορυφαίους παίκτες αυτό είναι και πιο εύκολο να γίνει, αλλά ο Τζόρνταν δεν το έκανε. Ο Κόμπι δεν το έκανε. Μπορεί να είχαν αυτή τη νοοτροπία, ωστόσο δεν το έκαναν».

Στη συνέχεια ο 34χρονος πρόσθεσε: «Ο Τζόρνταν και ο Κόμπι έπαιζαν άμυνα, αλλά βασικά ήταν σκόρερς. Μπορούσαν να βάλουν 50, 60, 70 πόντους σε ένα βράδυ. Όταν όμως έχεις για συμπαίκτη κάποιον που μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να σκοράρει και να πασάρει η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει σύγκριση, γιατί απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα λιοντάρι με μία τίγρη. Και ο δύο είναι γάτες, αλλά δεν είναι ίδιες».