Ο Τζέι Αρ Σμιθ πλάκωσε στο ξύλο άνδρα που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του (vid)

Σκηνές βίας με πρωταγωνιστή τον άσο του ΝΒΑ Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος ξυλοκόπησε έναν άνδρα, γιατί του έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του!

Ο Τζέι Αρ Σμιθ πλάκωσε στο ξύλο άνδρα που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του (vid)

Απίστευτες σκηνές βίας με πρωταγωνιστή τον άσο του ΝΒΑ Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος ξυλοκόπησε έναν άνδρα που του έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, πιθανότατα για να κλέψει.

Ο άγνωστος έσπασε το παράθυρο στο όχημα του ΝΒΑερ Τζέι Αρ Σμιθ και λογικά θα ήθελε να κλέψει, με τον τελευταίο να τον αντιλαμβάνεται.

Ο Σμιθ τον πέταξε στο έδαφος και άρχισε να τον κλοτσά, προτού ο άγνωστος τραπεί σε φυγή. Όλα αυτά καταγράφηκαν σε βίντεο που προβάλλει το TMZ.

Ο πρωταθλητής με τους Καβαλίερς θέλησε να δικαιολογήσει την κίνησή του, ξεκαθαρίζοντας πως ο ξυλοδαρμός δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα.

«Τον κυνήγησα και τον πλάκωσα. Δεν είναι από μίσος, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που δεν έχει πρόβλημα μαζί μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ μετρά 15 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, αλλά τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν πέρσι για 11 αγώνες με το Κλίβελαντ.

Ο Σμιθ ξεκίνησε την καριέρα του στους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, έπαιξε στους Ντένβερ Νάγκετς, πήγε για μία σεζόν στην Κίνα (2011-12), προτού επιστρέψει στις ΗΠΑ για τους Νιου Γιορκ Νικς, με τελευταίο του σταθμό να είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους κατέκτησε φυσικά και το πρωτάθλημα το 2016, έχοντας συμπαίκτη τον Λεμπρόν Τζέιμς.