Καντέρ: «Συλλαμβάνουν ρεπόρτερ και ο δολοφόνος του Φλόιντ κυκλοφορεί ελεύθερος»

Η ενέργεια της αστυνομίας να συλλάβει ανταποκριτή του CNN στη Μινεάπολις εξόργισε τον Ενές Καντέρ, ο οποίος σχολίασε πώς είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο όταν ο δολοφόνος του Τζορτζ Φλόιντ κυκλοφορεί ελεύθερος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Καντέρ: «Συλλαμβάνουν ρεπόρτερ και ο δολοφόνος του Φλόιντ κυκλοφορεί ελεύθερος»

Η σύλληψη του ανταποκριτή του CNΝ στη Μινεάπολις εξόργισε τον Ενές Καντέρ. Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς καυτηρίασε όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό. Την ίδια στιγμή κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση για τη σύλληψη του ανταποκριτή του CNN καθώς και ολόκληρου του συνεργείου την ώρα που μετέδιδε ζωντανά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Ο Ενές Καντέρ σχολίασε στο twitter το παραπάνω γεγονός, γράφοντας ενδεικτικά: «Πλάκα μού κάνετε; Η αστυνομία στη Μινεσότα συνέλαβε τον ρεπόρτερ του CNN Ομάρ Χιμένεθ όσο ήταν στον αέρα, ενώ ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Συνέλαβαν ρεπόρτερ πριν από τους δολοφόνους του Φλόιντ».