Κιούμπαν: «Αυτό περιμένει το ΝΒΑ για να ξεκινήσουμε- Μαθαίνουμε από τη Bundesliga»

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν αποκάλυψε τι περιμένει το ΝΒΑ για να ξεκινήσει, ενώ τόνισε πως μαθαίνουν από την Bundesliga.

Κιούμπαν: «Αυτό περιμένει το ΝΒΑ για να ξεκινήσουμε- Μαθαίνουμε από τη Bundesliga»

Το ΝΒΑ κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται, για να ξεκινήσει και πάλι τη δράση, με τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, να τονίζει πως «το μόνο πράγμα που περιμένουμε από αυτό που καταλαβαίνω κι ακούω είναι να υπάρξει επάρκεια σε διαθέσιμα τεστ για όλους».

Αυτό υποστήριξε στην The Dallas Morning News και συμπλήρωσε: «Σε μερικές πολιτείες είναι εύκολο να υποβληθείς σε τεστ. Σε άλλες όχι. Δεν θέλουμε να βρεθούμε σε μία θέση κατά την οποία θα αφαιρέσουμε τα τεστ από τους Αμερικανούς πολίτες που τα χρειάζονται.

Μόλις ξεπεράσουμε αυτό το θέμα, κάτι που πιστεύω θα είναι θέμα χρόνου, τότε νομίζω πως θα βρεθούμε σε ένα πολύ καλό σημείο ώστε να ενώσουμε τα κομμάτια».

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς μίλησε και για το πώς παρακολουθούν τη Γερμανία και την Bundesliga που ήταν η πρώτη που ξεκίνησε ξανά το πρωτάθλημά της: «Παρακολουθούμε τι γίνεται στο γερμανικό ποδόσφαιρο και μαθαίνουμε από αυτό. Ναι λοιπόν, νιώθω αρκετά σίγουρος πως τα καταφέρουμε, ειδικά με το σχέδιο της απομόνωσης σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

Μπορείς να μπεις σε αυτό, αλλά δεν θα φύγεις εκτός αν είσαι “καθαρός”. Νομίζω πως μπορούμε να το χειριστούμε. Πιστεύω πως η επιστήμη θα μας βοηθήσει».