ΝΒΑ: Στο χειρουργείο ο Κεβόν Λούνι

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Κεβόν Λούνι καθώς τραυματίστηκε για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν

ΝΒΑ: Στο χειρουργείο ο Κεβόν Λούνι

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ανακοίνωσαν ότι ο Κεβόν Λούνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όποτε αυτή ξεκινήσει.

Ο 24χρονος σέντερ είναι ιδιαίτερα ευπαθής στους τραυματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι τραυματίστηκε για 5η φορά σε έναν χρόνο!

Αρχικά είχε τραυματιστεί στο στέρνο κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Ράπτορς. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Στη συνέχεια έχασε 45 αγώνες με νευρολογικό πρόβλημα στους δικεφάλους των δύο ποδιών του και πάνω που επανήλθε τέθηκε εκτός για 3 εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον αριστερό γοφό!

Την φετινή σεζόν ο Λούνι είχε 3.4 πόντους και 3.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες.

Ο Λούνι υπέγραψε τριετή παράταση συμβολαίου 15 εκατομμυρίων δολαρίων το περασμένο καλοκαίρι. Ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ τον έχει χαρακτηρίσει «θεμελιώδες κομμάτι» των Ουόριορς.

Μέχρι τώρα ο Λούνι, Νο 30 στο NBA Draft του 2015, έχει μπει στο χειρουργείο δυο φορές. Για επέμβαση στο δεξί του ισχίο τον Αύγουστο του 2015 και άλλη μια για το αριστερό του ισχίο τον Απρίλιο του 2016.