NBA: Λανσάρει Official Ευρωπαϊκό Κανάλι στο YouTube

Το NBA λάνσαρε (20/5) ένα official κανάλι στο YouTube, μέσω του οποίου θα παρέχει μοναδικά δημιουργημένο και με τοπικό ενδιαφέρον περιεχόμενο στους Ευρωπαίους φιλάθλους του.

NBA: Λανσάρει Official Ευρωπαϊκό Κανάλι στο YouTube

Το νέο κανάλι NBA Europe θα προσφέρει νέο περιεχόμενο αλλά και αρχειακό περιεχόμενο, όπως: συνεντεύξεις ευρωπαίων παικτών, βετεράνων και θρύλων, μικρού μήκους αφιερώματα, ξεχωριστό behind-the-scenes περιεχόμενο, highlights παιχνιδιών NBA που παίχτηκαν στην Ευρώπη, Player Spotlights και άλλα.

Το κανάλι θα λανσαριστεί με έναν exclusive διάλογο μεταξύ του Γάλλου τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA Tony Parker και του Σέρβου ηθοποιού και σταρ του “La Casa De Papel” Darko Perić, ο οποίος δηλώνει μεγάλος φαν του μπάσκετ.

Η Ευρώπη έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της λίγκας, φιλοξενώντας περισσότερους από 90 pre-season και regular season αγώνες για παίκτες που έχουν σημαδέψει το NBA.

Μεταξύ αυτών είναι οι πρώιμοι καινοτόμοι όπως ο Dražen Petrović, ο Šarūnas Marčiulionis, ο Vlade Divac, ο Detlef Schrempf, ο Arvydas Sabonis και ο Toni Kukoc έως τη γενιά Dream Team των Tony Parker, Pau Gasol, Dirk Nowitzki, Peja Stojaković και Andrei Kirilenko.

Ενώ και σήμερα οι Ευρωπαίοι κυριαρχούν με το ταλέντο τους με τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Luka Dončić, τον Nikola Jokić και τον Kristaps Porzingis. Από τα ‘Tear Drops’, στα ‘Eurosteps’ και τα ‘Off-balance fadeaways’, οι Ευρωπαίοι παίκτες έχουν αφήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο το στίγμα τους στη λίγκα και όλες οι μοναδικές στιγμές θα βρίσκονται στο νέο κανάλι του NBA Europe στο YouTube.

Ορισμένο από το μοναδικό και ειδικά δημιουργημένο περιεχόμενο περιλαμβάνει:

Exclusive NBA Europe Interviews
Original Features such as ‘Living With…’ and ‘Straight to the Cup’
Archive Specials (eg. ‘Draft Day’)
Rising regional stars profiles
Behind the Scenes access

Οι φανς μπορούν να δουν περισσότερα στο Instagram Europe και στο NBA.com.