Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν έχουμε παρατήσει τη σεζόν, θέλουμε να παίξουμε»

Ξεκάθαρος ο άσος των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν έχουμε παρατήσει τη σεζόν, θέλουμε να παίξουμε»

Ξεκάθαρος ο άσος των Λέικερς Λεμπρόν Τζέιμς, τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

«Εννοείται πως δεν έχουμε παρατήσει τη σεζόν. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου κι όλος ο οργανισμός των Λέικερς, θέλουμε να παίξουμε.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες, τους οποίους γνωρίζουν προσωπικά, και θέλουν να παίξουν. Και προφανώς δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την υγεία κανενός. Είναι μία πανδημία, για την οποία δεν έχουμε ιδέα. Δεν μπορούμε να την ελέγξουμε.

Θέλω να επιστρέψω στη δράση. Αγαπώ το άθλημα που λέγεται μπάσκετ και ξέρω πόσο αυτό εμπνέει το κοινό. Όταν βγούμε στο παρκέ, θα θέλαμε να έχουμε και τον κόσμο μαζί μας. Ως φίλαθλος, ξέρω ότι λείπει σε όλους μας. Θα ήμουν ψεύτης, αν υποστήριζα το αντίθετο. Ελπίζω ότι η σεζόν 2020 θα μπορέσει να συνεχιστεί σύντομα» τόνισε χαρακτηριστικά στο «The Uninterrupted», ο άσος των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που ο «Βασιλιάς», ζητά να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πριν από είκοσι μέρες, ο Λεμπρόν Τζέιμς με μήνυμά του τόνισε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο ΝΒΑ και να μην ακυρωθεί, όντας ενοχλημένος από τις απόψεις των ατζέντηδων για αυτό το ενδεχόμενο.

«Είδα μερικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα στελέχη και οι ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν; Αυτό είναι απολύτως αναληθές. Κανείς που γνωρίζω δεν λέει κάτι τέτοιο.

Μόλις είναι ασφαλές το τοπίο για όλους, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμοι. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει οτιδήποτε» είχε γράψει τότε ο Λεμπρόν Τζέιμς.