Ρίβερς: «Πυρά» για το "Last Dance" - Η αποκάλυψη για τον Τόμας, το Σικάγο και τους Πίστονς

Δριμεία κριτική στο "Last Dance" άσκησε ο Ντοκ Ρίβερς για τον τρόπο που παρουσιάζονται κάποια γεγονότα στο ντοκιμαντέρ. Η αποκάλυψη για τον Αϊζάια Τόμας και την πόλη του Σικάγο.

Ρίβερς: «Πυρά» για το "Last Dance" - Η αποκάλυψη για τον Τόμας, το Σικάγο και τους Πίστονς

Έξαλλος δήλωσε ο προπονητής των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, με τη σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στο Μάικλ Τζόρνταν "The Last Dance". Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο "Athletic" ότι ο Αϊζάια Τόμας δεν έτυχε της μεταχείρισης που του άρμοζε:

«Μισώ τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται ο Αϊζάια (σ.σ. Τόμας). Ήταν ένας ανελέητος νικητής. Δεν διέφερε από κανέναν άλλο νικητή. Έχει καταγωγή από το Σικάγο και είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει ποτέ η πόλη κατά τη γνώμη μου. Και ο Μάικλ έγινε ο σπουδαιότερος παίκτης που έπαιξε στο Σικάγο. Αυτό δημιούργησε έναν ανταγωνισμό. Σαν ο Αϊζάια να μην δίνει στον Μάικλ το Σικάγο και ο Μάικλ να προσπαθεί να το πάρει».

Μάλιστα, στη συνέχεια προέβη και σε μία σημαντική αποκάλυψη όσον αφορά στον Τόμας και την πόλη του Σικάγο:

«Το σημαντικότερο είναι αυτό και ο κόσμος δεν το ξέρει. Ο Αϊζάια ζούσε ακόμη στο Σικάγο όταν έπαιζε στους Πίστονς. Ήθελε να γυρνά στο σπίτι και να είναι ο Αϊζάια Τόμας. Δεν ήθελε να γυρνά σπίτι και να ακούει για τον Μάικλ Τζόρνταν».