Κινγκς: Ανοίγουν το προπονητικό κέντρο τους με οδηγό το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έχοντας την έγκριση της Πολιτείας της Καλιφόρνια, οι Κινγκς επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (11/5), τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Κινγκς: Ανοίγουν το προπονητικό κέντρο τους με οδηγό το υγειονομικό πρωτόκολλο

Οι ομάδες του NBA επιστρέφουν σταδιακά σε μία κανονικότητα με το άνοιγμα των προπονητικών τους κέντρων, εφόσον το επιτρέπει η χαλάρωση των μέτρων της εκάστοτε Πολιτείας.

Μετά την επιστροφή και των Καβαλίερς στις προπονήσεις, και οι Κινγκς ετοιμάζονται να πάρουν σειρά. Την Δεύτερα (11/5) η ομάδα του Σακραμέντο επιστρέφει στις προπονήσεις, τηρώντας, όπως ενημέρωσαν τις προηγούμενες μέρες, όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στην ομάδα διενεργήθηκαν τεστ για τον ιό, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο κρούσμα και κατά συνέπεια δόθηκε η άδεια για επιστροφή στις προπονήσεις. Βέβαια, αυτή θα γίνει με αρκετούς περιορισμούς. Στην περίπτωση των «βασιλιάδων» για παράδειγμα στις εγκαταστάσεις θα επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία τεσσάρων παικτών.

Από εκεί και πέρα, παίκτες, προπονητικό τιμ και προσωπικό θα φορούν μάσκες, τις οποίες οι αθλητές θα αφαιρούν μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Οι παίκτες θα υποβάλλονται σε θερμομέτρηση πριν εισέλθουν στο κτίριο και κανείς δεν θα χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους κοινούς χώρους του κέντρου, με εξαίρεση φυσικά το παρκέ.