Ντένις Ρόντμαν: Όταν ζήτησε συγγνώμη από τον Σκότι Πίπεν!

Το πολυσυζητημένο σπρώξιμο του Ντένις Ρόντμαν στον Σκότι Πίπεν στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής το 1991 ανάγκασε τον εκκεντρικό άσο να απολογηθεί στον Νο 2 των Μπουλς τέσσερα χρόνια μετά.

Ντένις Ρόντμαν: Όταν ζήτησε συγγνώμη από τον Σκότι Πίπεν!

Ο Ντένις Ρόντμαν είχε προβεί σε μια πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη ενέργεια στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής του 1991, όταν ήταν ακόμα μέλος των Πίστονς. Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός άσος είχε σπρώξει δυνατά και απροκάλυπτα τον Σκότι Πίπεν. Ο άσος των Μπουλς δεν αντέδρασε σε αυτή την πρόκληση, ωστόσο η ενέργεια του παίκτη των «κακών παιδιών» δεν ξεχάστηκε από την ομάδα του Σικάγου.

«Ήμουν εκνευρισμένος εκείνη τη στιγμή. Η ομάδα μας έχανε και είπα "γ...έ το". Δεν προσπάθησα να τον χτυπήσω. Ήμασταν σε μια φάση που ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το Σικάγο. Η δική μας περίοδος είχε περάσει, οπότε παραδοθήκαμε στην τελευταία περίοδο», υποστήριξε ο Ρόντμαν αναφορικά με το περιστατικό.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο ιδιόρρυθμος πάουερ φόργουορντ εντάχθηκε στο δυναμικό των Μπουλς, ο Φιλ Τζάκσον τον υποχρέωσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Πίπεν για την προ τετραετίας ενέργειά του.

«Του είπα ότι δεν με νοιάζει καθόλου, ειλικρινά. Ο Φιλ μού είπε ότι αν ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας, έπρεπε να πάω και να απολογηθώ στον Σκότι», ανέφερε ο Ρόντμαν και, κρίνοντας από την έκβαση της ιστορίας, μάλλον απολογήθηκε...