Λίντσεϊ: «Συμφιλιώθηκαν Μίτσελ - Γκομπέρ, ενωμένοι επιστρέφουν οι Τζαζ»

Οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, οι οποίες είχαν δοκιμαστεί λόγω της ανευθυνότητας με την οποία ο Γάλλος σέντερ είχε αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, πριν την διακοπή του NBA.

Λίντσεϊ: «Συμφιλιώθηκαν Μίτσελ - Γκομπέρ, ενωμένοι επιστρέφουν οι Τζαζ»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους Τζαζ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ έχουν αποκαταστήσει πλέον τις σχέσεις τους, οι οποίες βρίσκονταν σε κακό φεγγάρι από την διακοπή του πρωταθλήματος και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήρθε σε ρήξη με τον επίσης νοσούντα από τον ιό Μίτσελ και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, λόγω της ανευθυνότητας και απροσεξίας που επέδειξε τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα, το χάσμα στις σχέσεις Μίτσελ - Γκομπέρ είχε γίνει τόσο μεγάλο, που πλήθος ρεπορτάζ έκαναν λόγο για ανταλλαγή του Γάλλου ψηλού το προσεχές καλοκαίρι, αφού υποστηριζόταν ότι η μεταξύ τους κατάσταση δεν διορθώνεται.

Ωστόσο, όπως έχει προκύψει από συνέντευξη του αντιπροέδρου των Τζαζ, Ντένις Λίντσεϊ, «οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους τις μεταξύ τους διαφορές και να προχωρήσουν». Ο άνθρωπος των «μορμόνων» επίσης ανέφερε ότι «η ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει ενωμένη μετά τη διακοπή»!