Το “f..k it” του Τζόρνταν στον Φιλ και το πιο “τρομακτικό” ματς για τους Μπουλς (vid)

Ο Στιβ Κερ μίλησε και το πιο δύσκολο και πιο τρομακτικό παιχνίδι που έδωσε ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς- Η ομιλία του Φιλ Τζάκσον και η ατάκα του Μάικλ Τζόρνταν.

Το “f..k it” του Τζόρνταν στον Φιλ και το πιο “τρομακτικό” ματς για τους Μπουλς (vid)

Πολλοί στέκονται μόνος στους τελικούς των Σικάγο Μπουλς και των 6 δακτυλιδιών πρωταθλητών που κατέκτησε ο Μάικλ Τζόρνταν και η «δυναστεία» του, αλλά λησμονούν τον δρόμο μέχρι εκεί, ο οποίος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Αυτό ήρθε να υπενθυμίσει ο Στιβ Κερ, ο νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος μίλησε και το πιο δύσκολο και πιο τρομακτικό παιχνίδι που έδωσε ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς. Αυτό ήταν το Game 7 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς του Ρέτζι Μίλερ στους τελικούς Ανατολής του 1998.

Οι Πέισερς είχαν δυσκολέψει πάρα πολύ τους Μπουλς, η σειρά πήγε σε 7 παιχνίδια και οι «ταύροι» κέρδισαν με 88-83 για να πάνε στους τελικούς του ΝΒΑ και να κατακτήσουν για δεύτερη φορά το τρίτο σερί πρωτάθλημα και 6ο τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο Στιβ Κέρ θυμάται: «Ήταν το πιο τρομακτικό ματς που είχα παίξει. Ο Φιλ Τζάκσον είχε πει στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι πως το σημαντικό πράγμα είναι να μην φοβάσαι να χάσεις. Να πιστεύεις πως δεν θα χάσεις. Όμως ο Τζόρνταν του είπε αμέσως “γαμη@@ το Φιλ, δεν θα χάσουμε”».