Μάτζικ Τζόνσον: «Σίγουρα θα γίνει ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι»

Τη σιγουριά του ότι στο μέλλον θα δημιουργηθεί ντοκιμαντέρ και για τον Κόμπι Μπράιαντ εξέφρασε ο άλλοτε παίκτης και θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον.

Μάτζικ Τζόνσον: «Σίγουρα θα γίνει ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι»

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βγάλει πολλούς θρύλους του NBA και γενικότερα του παγκοσμίου μπάσκετ και ένας από αυτούς είναι ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ο άλλοτε παίκτης των «λιμνανθρώπων», που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα του Λος Άντζελες, εξέφρασε σε δηλώσεις του τη σιγουριά ότι θα δημιουργηθεί ντοκιμαντέρ αφιερωματικού χαρακτήρα και για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες σε δυστύχημα με το ελικόπτερό του.

Συγκεκριμένα, ο Μάτζικ Τζόνσον μιλώντας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσε αρχικά: «Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί. Νομίζω πως ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να έχει μία κάμερα να τον ακολουθεί και να καταγράφει κάθε στιγμή και κάθε κίνηση. Θα δούμε πολλά παρασκηνιακά πράγματα για τον Κόμπι και ίσως μας επιτραπεί να δούμε πράγματα της οικογένειάς του».

Στη συνέχεια συνέδεσε την παραπάνω εκτίμησή του με το «The Last Dance» του Μάικλ Τζόρνταν: «Νομίζω πως θα είναι κάτι υπέροχο για όλους εμάς που αγαπάμε τον Κόμπι Μπράιαντ όσο και τον Μάικλ Τζόρνταν. Θα δούμε στην οθόνη τη δυναμική της σχέσης τους, θα ξαναδούμε άλλη μία φορά τον Κόμπι».