Bleacher Report: Στα πιο αποτυχημένα NBA draft picks της δεκαετίας ο Φρεντέτ!

Σε μία διόλου τιμητική λίστα συμπεριλήφθηκε ο Τζίμερ Φριντέτ, με το Bleacher Report να κατατάσσει τον άσο του Παναθηναϊκού στα 10 χειρότερα NBA draft picks της δεκαετίας!

Bleacher Report: Στα πιο αποτυχημένα NBA draft picks της δεκαετίας ο Φρεντέτ!

H γνωστή ιστοσελίδα Bleacher Report δημοσίευσε μια λίστα με τα 10 χειρότερα picks από το NBA draft από το 2010 μέχρι και σήμερα. Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκε ο... εκτός συναγωνισμού Άντονι Μπένετ.

Ο Καναδός σέντερ αποτελεί πιθανότατα το πιο αποτυχημένο pick όλων των εποχών, καθώς επιλέχθηκε στο νο1 από τους Καβαλίερς για να αποχωρήσει σε χρόνο ρεκόρ από την κορυφαία λίγκα. Την ίδια χρονιά μάλιστα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε στο Νο15 από τους Μπακς!

Στη λίστα πάντως φιγουράρει ένας γνώριμος μας από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν είναι άλλος από τον Τζίμερ Φρεντέτ! Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού είχε επιλεγεί το 2011 πάνω από τους Κλέι Τόμπσον, Καουάι Λέοναρντ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Τζίμι Μπάτλερ, γεγονός που εκ των υστέρων τον τοποθετεί επάξια στη σχετική λίστα.

Στις επιλογές του Bleacher Report το «παρών» δίνουν ακόμα ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ο Γιαν Βέσελι, ο Τόμας Ρόμπινσον, ο Τζαλίλ Οκαφόρ, ο Ντράγκαν Μπέντερ και ο Τζος Τζάκσον.

Αναλυτικά η λίστα του Bleacher Report:

Τζίμερ Φρεντέτ – Pick No. 10 (2011)
Ντέρικ Γουίλιαμς – No. 2 Pick (2011)
Γιαν Βέσελι – No. 6 Pick (2011)
Τόμας Ρόμπινσον – No. 5 Pick (2012)
Τζαλίλ Οκαφόρ – No. 3 Pick (2015)
Ντράγκαν Μπέντερ – No. 4 Pick (2016)
Τζος Τζάκσον – No. 4 Pick (2017)